Friday, 8 April 2016




Hah. Finally dah jumaat pun! Besnye esok boleh bergolek2 je atas katil. Hehe. Jgn bergolek saja tau. Sambil2 tu boleh cuci mata kat website kita sbb kita baaaaru je lancarkan promo 2HELAI HANYA RM89! 
.

Excited x? Promo ni sampai 15April, jumaat depan je tau. Coz we love fridays! 😄) Kalau lambat rugi sebab ada a few colors yg kita akan restock hanya selepas raya.

.

Dan kami masih dlm misi mencari geng2 dropship/agent yg berminat. Kan bulan depan bulan meraikan ibu dan guru, insyaallah anda boleh berbakti kepada org2 di luar sana sambil mengajak rakan2 seislam menutup aurat mengikut syariat insyaallah 
😊
.
So jom2. Jgn tunggu lama2 





No comments:

Post a Comment